۱۴۰۳ شنبه ۸ ارديبهشت
عقربه كنفرانس مهندسي برق ايران به ربع قرن رسيد
كنفرانس مهندسي برق به عنوان قديمي ترين رويداد علمي كشور در حوزه مهندسي برق و كامپيوتر، فردا با حضور وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات، وارد بيست و پنجمين سال برگزاري مي شود.

به گزارش روابط عمومي، به نقل از ايرنا، معاون پژوهش و فناوري دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي  گفت: كنفرانس مهندسي برق همه ساله با هدف گردهمايي سالانه متخصصان، ارائه دستاوردهاي علمي و پژوهشي، آشنايي با مسائل و دستاوردهاي روز و دريافت آموزش­ هاي كوتاه ­مدت برگزار مي­ شود.
دكتر مهدي احسانيان افزود: ميزباني بيست و پنجمين كنفرانس مهندسي برق برعهده دانشگاه صنعتي خواجه نصير است و طي روزهاي 12 تا 14 ارديبهشت ماه در دانشكده مهندسي برق دانشگاه برگزار خواهد شد.
وي به ارسال بيش از هزار و 200 مقاله به دبيرخانه اين دوره از كنفرانس مهندسي برق اشاره كرد و گفت: حدود 600 مقاله از طرف هيات داوران انتخاب شده است كه بخشي از آنها به صورت سخنراني شفاهي و بخشي نيز در قالب پوستر ارائه خواهد شد.
احسانيان يادآور شد: مباحث كنفرانس در تمام زيرشاخه هاي مهندسي برق و در محورهاي گوناگون از جمله الكترونيك، قدرت، مهندسي و علوم كامپيوتر، سيستم هاي كنترل، سيستم هاي مخابرات و مهندسي پزشكي مطرح خواهد شد.
وي برگزاري 24 كارگاه آموزشي و نمايشگاه صنعتي با حضور صاحب­نظران دانشگاهي، صنعتي و سازمان­ هاي مربوطه را از ديگر برنامه هاي اين كنفرانس سه روزه برشمرد.
استاد دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي برگزاري كنفرانس مهندسي برق را محملي براي افزايش اعتماد و ارتباط ميان دانشگاه و صنعت و آشنايي فعالان صنعتي با جديدترين روش هاي علمي مهندسي برق به كمك دانشگاهيان توصيف كرد.
وي ادامه داد: از سوي ديگر، دانشجويان و دانش آموختگان مهندسي برق نيز با حضور در كارگاه هاي آموزشي كه با حضور صاحبنظران دانشگاهي و صنايع برگزار مي شود فضاي واقعي محيط كار را از نزديك تجربه مي كنند و با مشكلات و محدوديت هاي پيش رو در اين فضا آشنا خواهند شد.
به گفته احسانيان، به جز مراسم افتتاحيه كه صبح فردا، 12 ارديبهشت ماه در سالن شماره 1 وزارت ارتباطات و فناوري برگزار مي شود، بقيه برنامه ها از جمله ارائه مقالات برگزيده و كارگاه هاي آموزشي در محل دانشكده مهندسي برق دانشگاه صنعتي خواجه نصير ارائه خواهد شد.
1396/02/12