۱۴۰۳ دوشنبه ۱۰ ارديبهشت
اختتاميه جشنواره فن برگزار مي شود
اختتاميه دومين جشنواره فيلم كوتاه نصير ( فن ) در دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي برگزار مي گردد.

به گزارش روابط عمومي؛ احمد بني احمدي دبير جشنواره فيلم نصير گفت: از بين آثار ارسالي حدوداً 25 اثر به مرحله داوري راه يافتند.

مدير روابط عمومي دانشگاه گفت: در اين مرحله آقايان عبدالرضا اكبري و خانم مريم كاوياني از بازيگران سينماي كشور و نماينده دانشگاه آثار را داوري خواهند كرد.

بني احمدي خاطر نشان كرد در اين مراسم كليه آثار اكران و آثار برگزيده با حضور مسئولان دانشگاه و داوران جشنواره تقدير خواهند شد.

وي افزود پس از آئين تقدير فيلم سينمايي خانه اي در خيابان چهل و يكم با حضور برخي از عوامل فيلم به نمايش در خواهد آمد.

گفتني است: اختتاميه فيلم نصير روز 3 شنبه 17 اسفند ماه در سالن آمفي تئاتر دانشكده مهندسي مكانيك برگزار مي شود.

1395/12/09