۱۴۰۳ دوشنبه ۱۰ ارديبهشت
آئين روز مهندسي برگزار شد
تجليل از مهندسين پيشكسوت و افتخار آفرينان دانشگاه در مراسم روز مهندسي برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي؛ همزمان با ايام زاد روز خواجه نصير الدين طوسي و روز مهندسي از مهندسين پيشكسوت دانشگاه تجليل شد.

در اين مراسم كه با حضور مسئولين دانشگاه برگزار گرديد دكتر علي خاكي صديق رياست دانشگاه در سخناني از خدمات و زحمات مهندسين پيشكسوت دانشگاه در جهت رشد و ارتقاي دانشگاه تشكر كرد.

همچنين در اين مراسم از آقاي دكتر محمد تقي بطحائي به عنوان نويسنده مقاله با بيش از 200 ارجاع

و دكتر علي غفاري به عنوان استاد نمونه كشوري و استاد برجسته در مهندسي مكانيك، دكتر كيوان كياني به عنوان دانشمند جوان برجسته در مهندسي عمران و خانم دكتر مهسان توكلي بابت تاليف كتاب سيستم ها و كنترل كننده هاي مرتبه كسري كه در سي و چهارمين كتاب سال شايسته تقدير گرديد، تجليل شد و همچنين از مهندس اصحابي از دانشكده مهندسي عمران، مهندس حاجيان از دانشكده علوم، مهندس ابراهيمي از دانشكده مهندسي برق و مهندس رفيعي پور از دانشكده مهندسي مكانيك به عنوان مهندسين پيشكسوت تجليل شد.
1395/12/08