۱۴۰۳ دوشنبه ۱۰ ارديبهشت
در كنفرانس بين‌المللي انجمن هوافضا صورت گرفت؛ عرضه آخرين دستاوردهاي فضايي شركت‌هاي دانش‌بنيان و دانشگاه‌ها
در شانزدهمين كنفرانس بين‌المللي انجمن هوافضا كه با حضور وزير ارتباطات و رئيس سازمان فضايي ايران برگزار شد، آخرين دستاوردهاي دانشگاه‌ها، مراكز تحقيقاتي و شركت‌هاي دانش‌بنيان عرضه شد.

به گزارش روابط عمومي؛ به نقل از ايسنا، شانزدهمين كنفرانس بين‌المللي انجمن هوافضا با حضور دكتر واعظي وزير ارتباطات، دكتر بهرامي رئيس سازمان فضايي و محققان كشورهايي از هلند، روسيه و چين در دانشگاه صنعتي خواجه‌ نصيرالدين طوسي از امروز آغاز به كار كرد و تا پنجم اسفندماه ادامه دارد.

در اين مراسم دكتر حسن كريمي مزرعه‌شاهي، دبير اين كنفرانس با تاكيد بر نقش صنعت هوافضا در تحولات كشورها گفت: اثرگذاري اين فناوري تا حدي است كه شايد بتوان عمده‌ترين بودجه‌هاي تخصيص يافته در برخي كشورهاي پيشرفته و يا حتي در حال پيشرفت را شامل محصولات شاخه هوافضا و يا زيرشاخه آن دانست.

وي تحقيق، پژوهش و فعاليت‌هاي علمي دانشمندان را عامل به حركت درآوردن چرخ فناوري در كشورها توصيف كرد و ادامه داد: در اين راستا برگزاري سمينارها و كنفرانس‌هاي علمي نقش بسزايي را در تشويق به توليد علم و دانش و تحقق پژوهش برعهده دارند.

كريمي با اشاره به برگزاري شانزدهمين دوره كنفرانس بين‌المللي انجمن هوافضاي ايران گفت: در اين دوره از كنفرانس 600 مقاله ارسال شد كه پس از داوري 210 مقاله براي ارائه شفاهي و 238 مقاله براي ارائه پوستر انتخاب شدند.

دبير اين كنفرانس برگزاري 28 كارگاه آموزشي را از جمله برنامه‌هاي اين كنفرانس نام برد و يادآور شد: اين كارگاه‌ها توسط اساتيد خارجي برگزار مي‌شود.

وي با اشاره به برگزاري سه سخنراني علمي، اظهار كرد: علاوه بر آن برگزاري سه ميزگرد با عناويني چون سند جامع هوافضاي كشور و نقشه راه توسعه فناوري، چشم‌انداز صنعت حمل‌ونقل و همكاري‌هاي بين‌المللي در فناوري‌هاي فضايي از ديگر برنامه‌هاي اين كنفرانس به شمار مي‌رود.

به گفته وي، در حاشيه شانزدهمين دوره كنفرانس نمايشگاهي از دستاوردهاي پژوهشي و تحقيقاتي مراكز تحقيقاتي، شركت‌هاي دانش‌بنيان و دانشگاه‌ها داير شده است.

1395/12/04