۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۳ ارديبهشت
اولين نشست علمي اعضاي گروه سازه دانشگاه صنعتي خواجه نصير و گروه عمران دانشگاه الزهرا برگزار شد
براساس تفاهم نامه منعقد شده ميان دانشگاه هاي الزهرا(س) و صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي اولين نشست علمي اعضاي گروه سازه دانشگاه  صنعتي خواجه نصير و گروه عمران دانشگاه الزهرا(س) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي، در حاشيه اين نشست اعضا از آزمايشگاه هاي تحقيقاتي و آموزش سازه، ژئو تكنيك، بتن، مقاومت و خاك، باد و سازه دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسي بازديد كردند.
در اين نشست دكتر رخشاني مهر معاون وزير در سازمان نوسازي و تجهيز مدارس درخصوص مقاوم سازي مدارس و نياز به سازه هاي سريع در مناطق دور افتاده و زلزله زده مباحثي را ارائه كرد.
بنابراين قرار شد كه به صورت مشترك ميان دو دانشگاه پروژه هاي اولويت دار ملي براي نوسازي و مقاوم سازي سازه ها در مدارس به اجرا درآيد.
همچنين در اين جلسه موضوعات مشترك و همكاري هاي دو گروه در حوزه آموزشي و پژوهشي بررسي شد.
قرار است جسله بعدي اين نشست در دانشگاه الزهرا(س) برگزار شود.
گفتني است اين نشست روز 3شنبه 4 تيرماه در دانشكده عمران دانشگاه صنعتي خواجه نصير برگزار شد.
1398/04/05