۱۴۰۳ شنبه ۱۵ ارديبهشت
دومين نشست كارگروه علمي فناوري جمهوري اسلامي ايران و كشور سوئيس در شهر برن آغاز به كار كرد
به گزارش اداره كل روابط عمومي وزارت علوم، دكتر حسين سالارآملي، قائم مقام وزير علوم در امور بين‌الملل و رئيس مركز همكاري‌هاي علمي بين‌المللي به همراه رؤساي چندين دانشگاه بزرگ در اين نشست حضور يافت و با توجه به 16پروژه مشترك تعريف شده، خواستار مشاركت گسترده‌تر طرف سوئيسي در حمايت از اين پروژه‌ها شد.
در افتتاحيه اين نشست، وزير علوم، فناوري و نوآوري سوئيس، بر توسعه همكاري مابين دو كشور تاكيد كرد و با اشاره به حضور وزير مربوط و تيم بزرگ 19نفره در تهران در سال گذشته گفت: دستاورد اين سفر در طول يك سال اخير قابل توجه مي‌باشد.
در اين نشست مهم نقشه راه همكاري‌هاي علمي دانشگاهي دو كشور برنامه‌ريزي مي‌شود.
1398/04/01