۱۴۰۳ شنبه ۱۵ ارديبهشت
اختتاميه هفتمين كنفرانس بين‌المللي ياددهي و يادگيري الكترونيكي برگزار شد
اختتاميه هفتمين كنفرانس بين‌المللي ياددهي و يادگيري الكترونيكي با مشاركت 12 كشور و 20 داور بين‌المللي برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي، به نقل از ايسنا، اختتاميه سيزدهمين كنفرانس كشوري و هفتمين كنفرانس بين‌المللي يادگيري و ياددهي الكترونيكي با مشاركت بيش از 12 كشور  (ارسال مقاله) و 20 داور بين‌المللي و با حضور علي خاكي صديق رئيس دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي، معاون وزير آموزش و پرورش و مسعود پزشكيان نايب رئيس مجلس شوراي اسلامي در دانشگاه مهندسي مكانيك دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي برگزار شد.

اين كنفرانس متعلق به انجمن ياددهي الكترونيكي (يادا) است كه در 4 بخش مستقل، نقش آموزش الكترونيكي در آموزش و پرورش، نقش آموزش و پرورش در كسب و كار و مهارت افزايي، سلامت پزشكي و آموزش زبان فارسي به غيرفارسي زبانان برگزار شد.

1397/12/12