۱۴۰۳ يکشنبه ۹ ارديبهشت
اعضاي كار گروه مجموعه زيست مهندسي و فناوري مشخص شدند
دكتر علي خاكي صديق طي احكام جداگانه اي رئيس و اعضاي كارگروه مجموعه زيست مهندسي و فناوري را منصوب كرد.
 به گزارش روابط عمومي؛ رئيس دانشگاه  طي حكمي با اشاره به ضرورت راه اندازي مجموعه زيست مهندسي و فناوري با رويكرد آموزشي و پژوهشي، دكتر حميد ابريشمي مقدم را به عنوان رئيس و عضو كارگروه زيست مهندسي و فناوري منصوب كردند.

در اين حكم اهداف كلي ترسيم شده براي دوره اول كارگروه به شرح زير مي باشد:

1- تهيه و تدوين برنامه راهبردي دانشگاه در حوزه زيست مهندسي فناوري

2- ساماندهي فعاليت هاي مربوط به راه اندازي مجموعه آموزشي و پژوهشي زيست مهندسي و فناوري دانشگاه

3- برقراري ارتباط با موسسات خارج از دانشگاه در حوزه زيست مهندسي فناوري

4- همكاري موثر جهت ايجاد و توسعه ارتباطات بين المللي در حوزه زيست مهندسي و فناوري

5- مديريت برگزاري همايش هاي مرتبط با حوزه زيست مهندسي و فناوري در دانشگاه

لازم به ذكر است: آقايان دكتر تقي راد، دكتر بلالايي، دكتر ولدان زوج، دكتر سلطاني، دكتر صلاحي نژاد، دكتر ولي و خانم دكتر رحماني به عنوان اعضاي كارگروه منصوب شدند.

1397/12/01