۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۳ ارديبهشت
نشست هاي استفاده از تجربيات آموزشي
نشست هاي استفاده از تجربيات آموزشي با حضور و سخنراني اساتيد پيشكسوت دانشگاه در دانشكده هاي مختلف برگزار مي گردد.

دكتر محمود احمديان در گفت و گو با خبرنكار روابط عمومي گفت: هدف از برگزاري اين نشست ها انتقال تجربه ها در زمينه آموزش دروس رشته هاي فني و مهندسي توسط استادان با سابقه و پيشكسوت دانشگاه هست كه سابقه خوبي در ارائه دروس داشته اند.

احمديان گفت: طبق آئين نامه شاخه انجمن آموزش مهندسي، دانشگاه اين نشست ها را برگزار مي كند و هم اكنون در چهار دانشگاه تهران، اميركبير، شيراز و شريف نيز برگزار مي گردد. وي گفت: بنا داريم اين نشست ها به صورت دوره اي در دانشكده هاي مختلف برگزار نمائيم كه تا كنون 3 نشست در دانشكده هاي مختلف برگزار شده است.

1397/10/24