۱۴۰۳ يکشنبه ۹ ارديبهشت
مسئول تيم روبوكاپ دانشگاه صنعتي خواجه نصير الدين طوسي: كلاس هاي رباتيك به اشتغال زايي كمك مي كند
مسئول تيم روبوكاپ دانشگاه صنعتي خواجه نصير الدين طوسي گفت: كلاس هاي رباتيك دانشگاه به دانشجويان مهارت هاي فني بسياري را آموزش داده و به نحوي به اشتغال زايي كمك مي كند.
به گزارش روابط عمومي؛ به نقل از ايرنا، دكترحميدرضا تقي راد اظهار كرد: روند پيوسته اي از جذب دانشجويان به رشته روباتيك در دانشگاه برقرار است كه در كارگاه هاي آموزشي مهارت كسب كرده و براي ايجاد شغل آماده مي شوند. اين فرآيند آموزشي در نهايت توسط دانشجويان تبديل به كسب تجربه و توليد محصول مي شود.
مسئول تيم روبوكاپ دانشگاه صنعتي خواجه نصير الدين طوسي توضيح داد: هرساله پس از نيم سال تحصيلي خرداد ماه و در فصل تابستان، براي دانشجويان علاقمند به رشته رباتيك در دانشگاه كلاس هاي آموزشي و عملي برگزار مي شود.
تقي راد افزود: كلاس هاي آموزشي با استقبال زيادي رو به رو مي شود و حدود 100 نفر دانشجو شركت مي كنند. تيم دانشگاه خواجه نصير 12 سال است كه در زمينه رباتيك و مسابقات روبوكاپ فعاليت مي كند.
مسئول تيم روبوكاپ دانشگاه صنعتي خواجه نصير الدين طوسي در خصوص روند جذب دانشجويان به تيم، گفت: براي دانشجويان سال اولي در ترم دوم تحصيلي جلسه معرفي رشته رباتيك برگزار مي شود و علاقمندان در كلاس ها ثبت نام مي كنند.
تقي راد افزود: در كارگاه هاي آموزشي از افراد شركت كننده استعداد يابي مي شود و دانشجويان علاقمند كه زمان زيادي در زمينه روبوكاپ صرف مي كنند، به تيم دانشگاه دعوت مي شوند.
وي اظهار كرد: دانشجويان با بررسي و ساخت چند پروژه كوچك مهارت و تجربه كسب كرده تا جايگزين افراد فارغ التحصيل شوند.

** كسب مقام توسط دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي
تقي راد در خصوص مسابقات بين المللي روبوكاپ آسيا و اقيانوسيه نيز اظهار كرد: اين مسابقات در ايران و توسط دانشگاه آزاد اسلامي واحد قزوين و با حضور 800 تيم در 22 ليگ برگزار شد.
وي با بيان اينكه مسابقات به مدت سه روز بوده و در چهاردهم آذر ماه آغاز شده است، ادامه داد: 12 تيم خارجي اعم از كشورهاي ژاپن، استراليا، روسيه، چين، كره جنوبي و امارات در رقابت ها حاضر بودند، كه انتظار مي رفت تيم هاي بيشتري از خارج كشور شركت كنند.
مسئول تيم روبوكاپ دانشگاه خواجه نصير تصريح كرد: به دليل عدم برگزاري مسابقات در شهر تهران، تيم هاي داخلي نيز تعداد كمي داشتند اما سطح رقابت ها از نظر كيفي بسيار بالا و مطلوب بود.
تقي راد گفت: تيم دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي در مسابقات دانشجويان رشته هاي كارشناسي مهندسي برق، كامپيوتر، مكانيك ومواد حضور داشتند.
وي خاطر نشان كرد: در اين رقابت هاي بين المللي تيم امدادگر دانشگاه خواجه نصير مقام سوم را كسب و همچنين تيم شبيه ساز دوبعدي نيز جايزه بهترين ارايه را به خود اختصاص داد.
عضو هيات علمي دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي همچنين گفت: دانشگاه در خصوص تجهيزات، مسائل آموزشي اعم از شركت نكردن در امتحانات ميان دوره دانشگاه و غيبت در كلاس هاي درسي به دليل حضور در مسابقات، از اعضاي تيم حمايت مي كند.

1397/09/26