۱۴۰۳ شنبه ۱۵ ارديبهشت
حمايت دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي از ورود فارغ التحصيلان به پسادكتري
معاون پژوهشي دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي گفت: اين دانشگاه برنامه دارد از فارغ التحصيلان دانشگاهي براي ورود به دوره پسا دكتري حمايت كند.
به گزارش روابط عمومي؛ به نقل از مهر، دكتر محمد طالعي بيان كرد: توسعه استفاده از ظرفيت هاي فارغ التحصيلان دوره دكتري از اولويت هاي دانشگاه خواجه نصير است و در اين راستا در آيين نامه پسا دكتري اين دانشگاه تغييراتي ايجاد شده است.

وي افزود: در اين تغييرات رويه هاي حمايتي براي ورود فارغ التحصيلان دوره دكتري به دوره پسا دكتري در نظر گرفته شده است.

معاون پژوهشي دانشگاه خواجه نصير تاكيد كرد: فارغ التحصيلان دانشگاه هاي مختلف در صورت كسب امتيازات و شرايط اين دانشگاه مي توانند در دوره پسا دكتري تحصيل كنند.

1397/09/18