۱۴۰۳ جمعه ۱۴ ارديبهشت
محققان كشور خودروهاي معمولي را برقي مي كنند
معاون پژوهشي دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي گفت: محققان اين دانشگاه موفق شدند يك خودرو را به خودروي برقي تبديل كنند.

معاون پژوهشي دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي گفت: محققان اين دانشگاه موفق شدند يك خودرو را به خودروي برقي تبديل كنند.

به گزارش روابط عمومي؛ به نقل از مهر، محمد طالعي گفت: براساس توافق صورت گرفته ميان دانشگاه خواجه نصير و يك شركت خودروسازي، محققان اين دانشگاه موفق به تبديل يك خودرو به يك خودروي برقي شدند.

وي افزود: محققان اين دانشگاه با نصب تجهيزاتي توانستند اين خودرو را به يك خودروي برقي قابل عرضه در بازار تبديل كنند.

معاون پژوهشي دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي خاطرنشان كرد: تجهيزات مورد نياز براي تغيير در سوخت مصرفي اين خودرو، از خارج وارد شده اما طراحي و نصب اين تجهيزات توسط محققان اين دانشگاه صورت گرفته است.

طالعي اظهار داشت: اين خودرو برقي در نمايشگاه هفته پژوهش رونمايي خواهد شد.

وي عنوان كرد: قرار است اين خودرو پس از رونمايي به توليد انبوه برسد.

1397/09/18