۱۴۰۳ سه شنبه ۱۱ ارديبهشت
آغاز طرح مهارت افزايي در دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي همزمان با شروع سال تحصيلي و با حضور صنعتگران؛
رئيس دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسي گفت: در سال تحصيلي جديد با حضور صنعتگران طرح مهارت افزايي در اين دانشگاه آغاز شد.
رئيس دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي گفت: در سال تحصيلي جديد با حضور صنعتگران طرح مهارت افزايي در اين دانشگاه آغاز شد.
به گزارش روابط عمومي، دكترعلي خاكي صديق در مصاحبه اختصاصي با خبرنگارخبرگزاري صدا و سيما افزود: براي توسعه مراكز رشد در دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسي مركز جديدي را افتتاح كرديم و هم اكنون شركت‌هاي دانش بنيان در اين مركز مستقر هستند.
وي به موضوع مهارت افزايي اشاره كرد و گفت: موضوع مهارت افزايي و توسعه آن در دانشگاه با حضور صنعتگران آغاز شده است.
خاكي صديق افزود: در راستاي توسعه مهارت افزايي با شركت مپنا فعاليت را آغاز كرديم و در پي توسعه آن هستيم.
1397/08/19