۱۴۰۳ جمعه ۱۴ ارديبهشت
تمام متقاضيان واجد شرايط خوابگاه در دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي اسكان داده شدن
معاون دانشجويي دانشگاه صنعتي خواجه نصير الدين طوسي گفت: طبق برنامه ريزي صورت گرفته امسال تمامي دانشجويان متقاضي در خوابگاه هاي اين دانشگاه اسكان داده شدند.

به گزارش روابط عمومي؛ به نقل از مهر، دكترعبدالمجيد خوشنود گفت: در سال جاري تمامي دانشجويان واجد شرايط دوره هاي روزانه، شبانه و سنواتي كه متقاضي بودند در خوابگاه اسكان داده شدند.

وي افزود: درحال حاضر اين دانشگاه داراي 2 هزار نفر ظرفيت خوابگاهي است.

معاون دانشجويي دانشگاه صنعتي خواجه نصير الدين طوسي تاكيد كرد: تمامي دانشجويان متقاضي خوابگاه اين دانشگاه در 30 شهريورماه اسكان داده شده اند.
1397/07/24