۱۴۰۳ دوشنبه ۱۷ ارديبهشت
همكاري دانشگاه خواجه نصير با دانشگاههاي سوئد/ برگزاري 7دوره مشترك
رئيس دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي گفت: برنامه داريم در حوزه مهندسي پايش وضعيت و نگاهداشت سيستم هاي صنعتي با دانشگاه هاي كشور سوئد همكاري كنيم.

به گزارش روابط عمومي؛ به نقل از مهر، علي خاكي صديق گفت: همكاري اين دانشگاه با دانشگاه هاي كشور سوئد درحال بررسي است و در صورت نهايي شدن، دوره هاي مشتركي با همكاري اين دانشگاهها تدوين خواهيم كرد.

وي افزود: در حوزه مهندسي پايش وضعيت و نگاهداشت سيستم هاي صنعتي دوره هاي مشترك در مقاطع كارشناسي ارشد و دكتري طراحي خواهيم كرد.

رئيس دانشگاه صنعتي خواجه نصير الدين طوسي تاكيد كرد: اين دانشگاه داراي 7 دوره مشترك بين المللي است كه اين دوره ها با كشورهاي روسيه، هلند و فرانسه برگزار مي شود.

1397/07/07