۱۴۰۳ شنبه ۱۵ ارديبهشت
برگزاري هفتمين دوره مسابقه سوگواره عاشوراييان
به گزارش روابط عمومي، با توجه به استقبال دانشجويان، كاركنان و اساتيد دانشگاه در سالهاي گذشته از مسابقه سوگواره عاشورائيان، هفتمين دوره مسابقه شعر و عكس عاشورائيان برگزار مي گردد.

در اطلاعيه روابط عمومي دانشگاه آمده است: كليه اساتيد، دانشجويان وكاركنان محترم دانشگاه مي توانند دراين مسابقه شركت نمايند.

الف) بخش عكس:

تصاوير ارسالي حداكثر 5 عكس از آيين ورسوم عزاداري در شهرهاي مختلف وتصاوير زيباي خلق شده در مراسم عزاداري سالار شهيدان

تذكر: عكس ها توسط خود شخص يا يكي از اعضاي خانواده گرفته شده باشد.

·         ذكر مشخصات عكاس الزامي است.

·         عكس هاي ارسال مربوط به سال 97 باشد.

بخش شعر:

علاقمندان مي توانند اشعار خود را در زمينه عزاداري وقيام سالار شهيدان و درس هاي عاشورا ارسال نمايند.

تذكر: اشعار بايد سروده ي شركت كننده باشد.

شركت كنندگان مي توانند از تاريخ 20 شهريور لغايت 12 آبان 1397 آثار خودرا به روابط عمومي دانشگاه تحويل دهند ويا به ايميل pr@kntu.ac.ir ارسال نمايند، مشخصات شركت كننده و شماره همراه حتما در ايميل ها ضميمه شود.

پس از ارزيابي آثار ارسالي به نفرات برگزيده جوايزي اهدا خواهد شد.

جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره 84064532 و 84064534تماس حاصل فرمائيد.

1397/06/26