۱۴۰۳ دوشنبه ۱۰ ارديبهشت
مدرسه تابستانه كسب‌وكار خواجه نصير از مردادماه برپا مي‌شود/ ظرفيت پذيرش دو برابر سال قبل
مدير مركز رشد دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي گفت: مدرسه تابستانه كسب وكار خواجه نصير، مرداد و شهريورماه امسال با هدف تقويت مهارت‌هاي كارآفرينان، فعالين استارتاپي برگزار مي‌شود.
به گزارش روابط عمومي؛ به نقل از دانشجو،  حامد ابراهيمي مدير مركز رشد دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي  گفت: "مدرسه تابستانه كسب و كار" خواجه نصير، مرداد و شهريورماه امسال به مدت يك ماه با هدف تقويت مهارت‌هاي كارآفرينان، فعالين استارتاپي و توانمندسازي دانشجويان و دانش آموختگان براي ورود موفق به بازار كار حرفه‌اي برگزار مي‌شود و متقاضيان از سراسر كشور مي‌توانند در آن شركت كنند.

وي ادامه داد: هدف دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي تقويت فعالين زيست بوم نوآوري و كارآفريني كشور است و با توجه به اهميت توسعه متوازن در همه مناطق كشور اين رويداد به صورت سراسري برگزار مي‌شود.

مدير مركز رشد دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي، توسعه مهارت‌هاي فردي و مديريت كسب و كار‌هاي دانش بنيان را دو محور اصلي تعريف عناوين و سرفصل‌هاي آموزشي مدرسه كسب و كار عنوان كرد و گفت: برنامه‌هاي مدرسه در قالب 14 روز كسب و كاري تعريف شده است و شامل 18 عنوان دوره تخصصي و ارائه تجربيات شركت‌هاي موفق، آشنايي با خدمات شتابدهنده ها، مراكز رشد، پارك‌هاي علم و فناوري و بازديد از مراكز كارآفريني و نوآوري است.

ابراهيمي اظهار داشت: تيپ‌شناسي شخصيتي و شغلي، مهارت و روش‌هاي حل مسئله، ايده پردازي و تفكر خلاق، مهارت توليد محتوا، زبان بدن و اصول مذاكره، روش حرفه‌اي ارائه كسب و كار به سرمايه گذار از جمله سرفصل‌هاي مرتبط با توسعه مهارت‌هاي فردي مدرسه كسب و كار است، همچنين تيم سازي، چارت و رفتار سازماني، ساخت MVP (حداقل محصول پذيرفتني)، روش‌هاي تحقيقات بازار، خلق مدل كسب و كار، بازاريابي ديجيتال، استراتژي قيمت گذاري محصول، اصول توسعه محصول، روش‌هاي ارزش‌گذاري استارت آپ‌ها و جذب سرمايه، اصول تنظيم قرارداد‌هاي سرمايه گذاري، آشنايي با قوانين بيمه و ماليات كسب و كار‌هاي نوپا و استراتژي رشد استارت آپ‌ها از جمله عناوين آموزشي هستند كه در حوزه مديريت كسب و كار مدرسه تدريس مي‌شوند.

به گفته ابراهيمي، آشنايي با تجربيات شكست و موفقيت استارتاپ‌ها وجهه ديگر برنامه يكماهه مدرسه كسب و كار است كه باعث اثربخشي ملموس آموزش‌هاي مدرسه خواهد شد. به همين منظور در طول برگزاري مدرسه سخنراني و بازديد‌هاي متعددي از مراكز كارآفريني و مديران استارتاپ‌ها و شتابدهنده‌ها تدارك ديده شده است.

مدير مركز رشد دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي  افزود: دوره نخست مدرسه سال گذشته با پذيرش 35 كارآفرين برگزار شد و بازخوردي كه در انتهاي دوره از شركت كنندگان گرفتيم بسيار رضايت بخش بود. به همين دليل مدرسه كسب و كار 97 با سرفصل‌هاي به مراتب كامل‌تر و حضور مربيان نام آشناي اكوسيستم استارتاپي كشور با ظرفيت پذيرش دوبرابر سال گذشته برگزار مي‌شود.

وي ادامه داد: دوره نحوه ارزيابي و آشنايي با مزايا و معافيت‌هاي دانش بنيان نيز در انتهاي برنامه ارائه مي‌شود تا موضوع فرهنگ سازي فعاليت‌هاي دانش بنيان نيز در دستور كار مدرسه قرار گرفته باشد.

ابراهيمي با بيان اينكه مدرسه كسب و كار خواجه نصير از 22 مرداد الي 15 شهريور 97 برگزار خواهد شد، اظهار داشت: علاقه مندان مي‌توانند براي كسب اطلاعات بيشتر و ثبت نام از 15 تيرماه به وبسايت مركز رشد دانشگاه خواجه نصير مراجعه نمايند.

به گفته وي، برگزاري چنين رويداد‌هايي در تقويت استارت آپ‌ها و كسب و كار‌هاي دانش بنيان كشور نقش اساسي ايفا مي‌كند.
1397/04/03