۱۴۰۳ دوشنبه ۱۰ ارديبهشت
افتتاح مركز نوآوري "نصير"
مركز نوآوري «نصير» با حضور سورنا ستاري معاون علمي و فناوري رئيس جمهور در دانشكده مهندسي مكانيك و صنايع دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه؛ به نقل از صدا وسيما، رئيس دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي در حاشيه افتتاح اين مركز گفت: هفت شركت دانش بنيان در مركز نوآوري دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي مستقر هستند و تعداد زيادي از استارتاپ‌هاي دانشجويي در اين مركز فعاليت دارند.

علي خاكي صديق افزود: اين مركز نوآوري با حمايت معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري و بالاتر از استاندارد‌هاي دانشگاهي راه اندازي شده است.

وي گفت: بايد زيرساخت‌هاي لازم براي فعاليت بهتر مراكز نوآوري فراهم شود تا در آينده اميدوار به تامين بخشي از بودجه دانشگاه از طريق اين مراكز نوآوري باشيم.

1397/03/28