۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۳ ارديبهشت
مدرسه تابستاني فرانسه _ ايران برگزار مي‌شود
رئيس پژوهشكده سنجش از دور دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي گفت: نخستين مدرسه تابستاني فرانسه _ ايران با موضوع سنجش از دور در دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي برگزار مي‌شود.
 به گزارش روابط عمومي؛ به نقل از صداوسيما، محمود رضا صاحبي طوسي افزود: مدرسه تابستاني فرانسه - ايران در سنجش از دور براي نخستين بار در ايران و در دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي با حضور 2 مدرس فرانسوي برگزار مي‌شود.

وي گفت: در اين مدرسه تبادل اطلاعات در قالب برگزاري همايش و كارگاه‌هاي آموزشي و تخصصي است كه در كارگاه‌هاي آموزشي و عملي بر روي سوژه‌هاي خاص مباحث تحقيقاتي صورت مي‌گيرد.

صاحبي افزود: در نخستين دوره‌اي مدرسه تابستاني فرانسه – ايران، 6 موضوع تكنيكي در 6 كارگاه كه هر يك از اين كارگاه‌ها 4 روزه است با حضور 2 مدرس فرانسوي و 2 مدرس ايراني، بررسي مي‌شود.

وي گفت: در پايان اين دوره، دانش آموختگان گواهي شركت در دوره را دريافت مي‌كنند البته دانشگاه‌هاي تربيت مدرس و تهران هم در كنار دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي در اين دوره فعاليت دارند.

1397/03/13