۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۲ ارديبهشت
14 اسفند، آيين پاياني جشنواره فيلم كوتاه نصير «فن»
مدير روابط عمومي دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي گفت: آيين پاياني سومين جشنواره فيلم كوتاه نصير «فن» 14 اسفند در دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي برگزار مي‌شود.

به گزارش روابط عمومي؛ به نقل از صداوسيما، احمد بني احمدي افزود: در سومين جشنواره فيلم كوتاه نصير «فن» 27 اثر به مرحله داوري راه يافته است.

وي گفت: محمود عزيزي و خانم سيما تيرانداز داوري آثار در اين دوره را در دانشكده مهندسي مكانيك در روز 14 اسفند بر عهده دارند.

بني احمدي افزود: سومين دوره از جشنواره فيلم كوتاه نصير «فن» از ماه مهر در سطح دانشگاه‌هاي تهران شروع به فعاليت كرده است و تا 15 بهمن ماه مهلت ارسال آثار به دبيرخانه جشنواره بوده است.

1396/11/29