۱۴۰۳ پنج شنبه ۶ ارديبهشت
امضای تفاهم نامه همکاری فیمابین دانشگاه صنعتی خواجه نصیر و دانشگاه وسترن کانادا
تبادل تفاهم نامه برگزاری دوره مشترک بین دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و دانشگاه وسترن کانادا انجام شد
دکتر حمیدرضا تقی راد معاون بین الملل دانشگاه در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی گفت: با عنایت به اهمیت توسعه دوره های دکترای مشترک بین دانشگاه های کشور و دانشگاه های تراز اول بین المللی، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و دانشگاه وسترن کانادا توافق نمودند دانشجویان دکترای این دو دانشگاه با ورود به دوره دکتری مشترک بین المللی بتوانند از امکانات پژوهشی یکدیگر بهره برداری کنند.
تقی راد افزود؛ دانشجویانی که بتوانند با موفقیت دوره را طی نمایند از هر دو دانشگاه مدرک دکتری دریافت خواهند کرد.
معاون بین الملل دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی افزود: در این دوره مشترک دکتری چهار ساله، رساله دانشجو توسط دو استاد راهنما در دو دانشگاه هدایت می شود و لازم است دانشجو حداقل یک سال از مدت تحقیقات خود را در دانشگاه همکار سپری نماید.
تقی راد ادامه داد: کلیه مقررات آموزشی و پژوهشی لازم به منظور دریافت مدرک دکتری توسط دو دانشگاه و طی یک قرارداد با فرم شناخته شده cotutelle مورد تفاهم، تحت نظارت و اجرا قرار خواهد گرفت.
1398/10/24
1981