اطلاعیه شماره دو مصاحبه دکتری 1402

داوطلبان محترم مصاحبه دکتری آزمون نیمه متمرکز و استعداد درخشان 1402 دانشکده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی خواجه نصیر طوسی

با سلام و آرزوی توفیق برای داوطلبان محترم ، توجه داوطلبان محترم را به موارد مهم زیر جلب می نماییم:

1) مصاحبه دکتری برای گروه های تخصصی مطابق برنامه ساعتبندی ذکر شده در پیوست این اطلاعیه برگزار می شود. برای مشاهده و اطلاع از ساعت حضور در دانشکده اینجا را کلیک نمایید.

2) مصاحبه داوطلبان محترم به صورت حضوری برگزار می گردد. همچنین محل برگزاری مصاحبه دکتری برای تمامی گروه‌های تخصصی در دانشکده عمران دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی واقع در تهران، خیابان ولیعصر، بالاتر از خیابان میرداماد، روبروی برج های اسکان می باشد.

3) تمامی داوطلبان محترم موظف به تکمیل (با دقت و به صورت کامل) فرم چهار صفحه ای تحت عنوان " اظهارنامه سوابق علمی" می باشند.  برای دریافت فرم مذکور در دو فرمت Word و PDF کلیک کنید.

4) مفاد فرم اظهارنامه علمی می بایست منحصراً تایپ شود و فرمت کلی جداول حفظ گردد. لطفاً از تکمیل دستی فرم خودداری فرمایید. همچنین ذیل پرینت تمامی صفحات اظهارنامه علمی توسط داوطلب امضا گردد.

5) داوطلبان محترم می بایستی مدارک زیر را به همراه سایر مستندات و مدارک لازم، در روز برگزاری مصاحبه به همراه داشته و حداقل یک ساعت قبل از شروع مصاحبه به مسئول مربوطه تحویل نمایند.

· فرم تکمیل شده اظهارنامه سوابق علمی (به صورت تایپ شده)

· توصیه نامه از استاد راهنمای پایان نامه کارشناسی ارشد

· تصویر تمامی صفحات مقالات ژورنالی یا کنفرانس

· متن کامل مجلد پایان نامه کارشناسی ارشد (برای فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد)

· مدرک زبان یا گواهی تعیین سطح زبان داوطلبین

· ریز نمرات مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد

· کارنامه سازمان سنجش در آزمون دکتری سال تحصیلی1402

· هر مستند دیگری مانند گواهی رتبه دوره، جوایز، و...

6) داوطلبانی که با ارائه دلایل موجه نتوانند در زمان مقرر جهت مصاحبه حضور داشته باشند به عنوان متاخرین شناخته شده و مصاحبه ایشان در روز یکشنبه (1402/4/18 از ساعت 9 الی 12) مطابق برنامه زمانبندی مندرج در اطلاعیه شماره 2 برگزار خواهد گردید.

7) داوطلبان می توانند به منظور برطرف نمودن ابهامات احتمالی در مورد نحوه برگزاری مصاحبه دکتری از ساعت 10 الی 12 با شماره تلفن 88779473 داخلی 184،187 و 188 تماس حاصل فرمایند.

اداره آموزش دانشکده مهندسی عمران

دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی