نان

معرفی سامانه نظام ایده‌ها و نیازها (نان): https://nan.ac

سامانه نان باهدف هدایت ظرفیت پژوهشی کشور در جهت حل مسائل و رفع نیازهای جامعه و تکمیل زنجیره پژوهش، فناوری و نوآوری ایجاد شده است.  ایجاد نظام ملی پیشنهادها جهت ثبت و نمایه‌سازی نیازهای مختلف جامعه و در نتیجه سوق‌دادن بخش عمده‌ای از فعالیت‌های پژوهشی در جهت رفع نیازها و مشکلات جاری کشور بود. با ایجاد این بانک اطلاعاتی متمرکز، زنجیره پژوهش، فناوری و نوآوری تکمیل شده و با هدفمند و نیاز محور کردن بخش مهمی از فعالیت‌های پژوهشی در جهت رفع نیازها، کشور در مسیر توسعه همه‌جانبه علمی قرار خواهد گرفت. سامانه نظام ایده‌ها و نیازها (نان) جزو یکی از ابزارهای قوی برای ارائه نظام ملی نوآوری مبتنی بر ایجاد ارتباط مستقیم بین نیازهای جامعه، صنایع خصوصی دولتی و پژوهشگران، شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق، پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد در کنار سایت ساتع خواهد بود. در سامانه نان امکان سهولت کاربری و ارائه گزارش‌ها و پنل کاربری برای ثبت اطلاعات نیاز و ایده به‌راحتی در دسترس است.

1401/10/17