حذف پزشکی

حذف پزشکی تنها به دلایل زیر امکان پذیر است:

1.دانشجویانی که به دلایل پزشکی در بیمارستان بستری شده و مراتب را پیش از برگزاری امتحان و یا حداکثر در حین آن به آموزش دانشکده اطلاع دهند.

2.دانشجویانی که به دلیل بیماری نابهنگام قادر به شرکت در جلسه امتحان نبوده و قبل از شروع امتحان با مراجعه به آموزش دانشکده، بیماری آنها به تایید پزشک دانشکده برسد.

3.در صورتی که حال دانشجو در جلسه امتحان نامساعد شده و بیماری مانع ادامه امتحان وی شود و این موضوع به تایید پزشک دانشکده برسد.

مراحل بررسی درخواست حذف پزشکی به شرح زیر است:

1.ثبت درخواست می بایست از طریق سامانه گلستان- پیشخوان خدمت- درخواست بررسی مشکلات آموزشی- حذف پزشکی، انجام شود.

2.گردش کار از طریق پیشخوان خدمت از سوی دانشجو قابل پیگیری است و پس از طرح در شورای دانشکده، نتیجه از طریق گزارش شماره 173 سامانه آموزشی گلستان از سوی دانشجو قابل رویت خواهد بود.

شایان ذکر است پس از صدور رای، درخواست دانشجو در پیشخوان خدمت به درخواست های "خاتمه یافته" منتقل می شود که در این صورت با انتخاب گزینه "مشاهده درخواست"، رای صادره قابل رویت خواهد بود.

3.در صورت موافقت شورای دانشکده با حذف پزشکی، وضعیت نمره درس از غیبت به حذف پزشکی تغییر می یابد.

4.در صورت مخالفت شورای دانشکده با حذف پزشکی، غیبت در جلسه امتحان تایید و نمره صفر غیبت درج می شود.

5.دانشجو تغییر وضعیت نمره درس را در اطلاعات جامع دانشجو در سامانه آموزشی گلستان می تواند مشاهده نماید.

تذکر:

جهت اطلاع از سایر توضیحات تکمیلی در این خصوص  دستورالعمل اجرایی کارشناسی ارشد مطالعه شود.

کارشناس سرکارخانم رحیمی  " امور مربوط به دانشجویان مقطع دکتری"
rahimi[AT]eetd.kntu.ac.ir 84062258
کارشناس سرکارخانم عزیزی  "امور مربوط به دانشجویان کارشناسی ارشد گرایش های مخابرات، کنترل- مکاترونیک"
azizi[AT]eetd.kntu.ac.ir84062253