برنامه زمانی و مواد درسی بیست و نهمین المپیاد غیرمتمرکز علمی دانشجویی کشور سال 1403

بیست و نهمین المپیاد غیرمتمرکز علمی دانشجویی کشور سال 1403

به اطلاع می‌رساند مرحله غیرمتمرکز بیست و نهمین المپیاد علمی دانشجویی کشور سال 1403 در رشته‌های شیمی، فیزیک، ریاضی، آمار، مهندسی برق، مهندسی عمران، مهندسی مکانیک، مهندسی کامپیوتر، مهندسی مواد و متالورژی و مهندسی صنایع در صبح و عصر روز جمعه 31 فروردین ماه سال 1403 در 10 منطقه دانشگاهی کشور برگزار خواهد شد.

یادآوری می‌شود:

• شرکت‌کنندگان در المپیاد غیرمتمرکز حتماً باید دانشجوی سال سوم یا چهارم کارشناسی و در حال تحصیل باشند و گواهی اشتغال به تحصیل خود در نیمسال دوم تحصیلی 1403-1402 را پس از ثبت نام به مراکز منطقه 1 ارسال نمایند.
  • دانشجویانی که در نیمسال اول سال تحصیلی 1403-1402 پس از 7 نیمسال دانش‌آموخته خواهند شد، در صورت ارائه گواهی فارغ‌التحصیلی میتوانند در المپیاد غیرمتمرکز علمی دانشجویی کشور شرکت نمایند.
  • محل برگزاری آزمون و جزئیات بیشتر متعاقبا اعلام خواهد شد.

برنامه و مواد درسی آزمون

اداره امور استعدادهای درخشان دانشگاه