آغاز ثبت‌نام المپیاد متمرکز دانشجویی

همزمان با آغاز ثبت‌نام کنکور کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1403 که از یکشنبه 7 آبان‌ماه تا شنبه 13 آبان‌ماه ادامه خواهد داشت، متقاضیان علاقه‌مند به شرکت در آزمون المپیاد متمرکز دانشجویی نیز می‌توانند در اولین ‌مرحله دوره بیست و نهمین آزمون المپیاد علمی-دانشجویی‌ کشور شرکت نمایند.

شرایط:

• دانشجویان سال سوم و چهارم دوره کارشناسی با گذراندن حداقل 70 واحد درسی امکان ثبت‌نام را خواهد داشت.
  • دانش‌آموختگان مقطع کارشناسی اجازه ثبت‌نام در المپیاد علمی دانشجویی را ندارند.
  • دانشجویان سال سوم کارشناسی که داوطلب شرکت در المپیاد هستند مجاز به انتخاب رشته کارشناسی ارشد نبوده و لازم است در تقاضانامه ثبت‌نام اینترنتی خود، بند 31 “منحصراً متقاضی شرکت در المپیاد می‌باشم” را علامت‌گذاری نمایند.

🔹 ثبت‌نام

فراخوان شرکت در المپیاد غیرمتمرکز دانشگاه‌ها و نحوه ثبت‌نام، پس از اعلام ضوابط سال جاری، در زمان مقرر اطلاع‌رسانی خواهد شد.

اداره امور استعدادهای درخشان دانشگاه

1402/08/07