اطلاعیه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در مورد برگزاری حضوری کلاس های درس در ادامه نیمسال دوم تحصیلی(01- 1400)
اطلاعیه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه
اطلاعیه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در مورد برگزاری حضوری کلاس های درس در ادامه نیمسال دوم تحصیلی(01- 1400)

ضمن آرزوی سلامتی و تبریک عید نوروز؛ پیرو اطلاعیه قبلی دانشگاه (منتشر شده در اسفند 1400) و مصوبات ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا و جلسه روسای دانشگاه های کشور در 9 فروردین، چگونگی برگزاری حضوری فعالیت های آموزشی دانشگاه در ادامه نیمسال دوم تحصیلی 01-1400 به شرح ذیل اعلام می شود:
1- کلیه کلاس ها از 14 الی 17فروردین به صورت مجازی برگزار خواهد شد.
2- طبق برنامه‌ریزی های قبلی، آموزش برای تمام ورودی های 99 مقطع کارشناسی از 20 فروردین به صورت حضوری خواهد بود.
3- آزمایشگاه ها، کارگاه ها و جلسات دفاع از پروژه ها در همه مقاطع تحصیلی از 20 فروردین به صورت حضوری برگزار خواهد شد.
4- مطابق مصوبات قبلی، امتحانات پایان نیم سال دوم تحصیلی همه مقاطع به صورت حضوری برگزار خواهد شد.
5- در خصوص حضور سایر دانشجویان عزیز متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.

معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
1401/01/11