سومین کنفرانس بین‌المللی ماشین‌ها و محرکه‌های الکتریکی
ماشین‌های الکتریکی نقش بسزایی در حوزه های مختلف از قبیل تولید انرژی ، حمل و نقل، صنعت و بخشهای خانگی و تجاری دارند. امروزه بالغ بر 95% انرژی الکتریکی تولیدی هر کشور بوسیله ژنراتورهای الکتریکی در نیروگاهها و یا توربین های بادی تولید می شود. همینطور تمام انرژی تولید شده از طریق ترانسفوماتورها که جزو ماشین های الکتریکی محسوب می شوند انتقال و توزیع می شود. در بخش صنعت موتورهای الکتریکی به عنوان محرک اصلی نقش کلیدی را ایفا میکنند به نحوی که موتورهای الکتریکی را به عنوان اسب کاری صنعت می شناسند. در کشورهای صنعتی  بیش از 70% برق تولیدی آن کشور در تغذیه موتورهای الکتریکی مصرف می شوند. در بخش حمل نقل ریلی ،جاده ای و دریایی موتور های الکتریکی به عنوان محرکه الکتریکی نقش بازی می کنند. همچنین در فرآیند حفاری، انتقال آب با استفاده از پمپ‌ها و استخراج مواد معدنی نیز از ماشین‌های الکتریکی استفاده می‌شود. در بخش خانگی و تجاری از موتورهای الکتریکی در سیستم‌های تهویه هوا، برج‌های خنک کننده و در راه‌اندازی و کنترل حرکت روبات‌ها، ماشین‌آلات صنعتی و یخچال های صنعتی و خانگی از جمله دیگر کاربردهای موتروهای الکتریکی هستند. به طور کلی، اهمیت ماشین‌های الکتریکی و درایوها را نمی‌توان نادیده گرفت. آنها اجزای ضروری در فرآیندهای تولید مدرن و زندگی روزمره ما هستند و توسعه و نوآوری مستمر آنها برای برآوردن نیازهای صنعت و جامعه در سال های آینده حیاتی خواهد بود. سومین کنفرانس بین‌المللی ماشین‌ها و محرکه‌های الکتریکی فرصتی را برای شرکت‌کنندگان فراهم می‌کند تا با دیگر کارشناسان، محققان و متخصصان این حوزه ملاقات و تبادل نظر کرده تا دانش و تجربه خود را در مورد آخرین روندهای فناوری و پیشرفت در زمینه ماشین و درایوهای الکتریکی را به اشتراک بگذارند. شرکت کنندگان می توانند ایده های خود را تبادل کنند، روابط ایجاد کنند و از تجربیات یکدیگر بیاموزند. همچنین همکاری بین افراد و سازمان ها را در صنعت ماشین های الکتریکی و درایو تقویت کرده و شرکت کنندگان می توانند شرکای بالقوه را برای پروژه های آینده یا فرصت های تجاری شناسایی کنند. در بخش صنعت این کنفرانس بستری را برای بحث در مورد مقررات، استانداردها و سیاست‌های جدیدی فراهم می‌کنند که ممکن است بر صنعت ماشین‌های الکتریکی و درایو تأثیر بگذارد. این امر به شرکت کنندگان کمک می کند تا از آخرین تغییرات مطلع شوند و بر اساس آن در صنعت خود تغییرات مفید را انجام دهند. همچنین جلسات، سخنرانی های کلیدی و جلسات فنی فرصت های زیادی برای ارتباط با سایر متخصصان این زمینه و به اشتراک گذاشتن ایده ها در مورد چگونگی حل چالش های رایج این حوزه را ارایه خواهد داد. از دیگر فرصتهای این کنفرانس این است که شرکت ها می توانند محصولات و خدمات جدید خود را در کنفرانس ها به نمایش بگذارند که می تواند به آنها کمک کند تا بازخورد ارزشمندی از مشتریان بالقوه به دست آورند. شرکت‌کنندگان همچنین می‌توانند در مورد فناوری‌ها و نوآوری‌های جدیدی که می‌توانند در کار خود پیاده‌سازی کنند، بیاموزند. به طور کلی، کنفرانس ماشین‌های الکتریکی و درایو فرصت ارزشمندی برای یادگیری، شبکه‌سازی، همکاری و به‌روز ماندن با آخرین پیشرفت‌های صنعت فراهم می‌کند.

1402/07/26