۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين
برترينهاي اينوكاپ مشخص شدند
برترين تيمهاي راه يافته به مرحله نهايي اولين دوره جشنواره نوآوري و كسب و كار خواجه نصير(اينوكاپ) مشخص شدند.


برترين تيمهاي راه يافته به مرحله نهايي اولين دوره جشنواره نوآوري و كسب و كار خواجه نصير(اينوكاپ) مشخص شدند

به گزارش روابط عمومي؛ شنبه 14 اسفند ماه برترين تيمهاي راه يافته به مرحله نهايي اولين دوره جشنواره نوآوري و كسب و كار خواجه نصير(اينوكاپ) مشخص شدند. رويداد پاياني شامل رويداد 5 دقيقه و آيين پاياني اينوكاپ از ساعت 13 تا 18 شنبه در سالن آمفي تاتر دانشكده مهندسي مكانيك دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي برگزار شد. در اين مراسم طولاني ابتدا ده تيم راه يافته به مرحله نهايي داوري جشنواره، در دو قسمت طرح هاي كسب و كاري و ايده هاي نوآورانه به رقابت پرداختند. ارائه تيمها بيش از دو ساعت به طول انجاميد.

پس از استراحتي كوتاه مراسم اختتاميه اينوكاپ با حضور مهماناني از اكوسيستم كارآفريني و مخاطبين اين رويداد شروع شد. مهندس خسرو سلجوقي مشاور وزير ارتباطات و عضو هيات عامل سازمان فناوري اطلاعات، دكتر بهزاد سلطاني رئيس هيات عامل صندوق نوآوري و شكوفايي، مهندس مهدي غلاملو مدير سرمايه گذاري جسورانه صندوق نوآوري، دكتر غلامرضا لطيف مدير مركز توسعه فناوري صنعت برق و انرژي، دكتر حامد مقتدري مدير مركز رشد دانشگاه الزهراو تني چند از مديران شتابدهنده ها و شركت هاي سرمايه گذار فعال در حوزه استارت آپها از جمله مهمانان شركت كننده در مراسم بودند. آقايان دكتر ضياءبشرحق قائم مقام دانشگاه، دكتر مهدي احسانيان معاون پژوهشي و فناوري دانشگاه و دكتر مجيد بازارگان رئيس دانشكده مهندسي مكانيك نيز از مسئولين دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي بودند كه در اين مراسم حضور يافتند.

حضور فعال دانشگاه خواجه نصير در زيست بوم نوآوري كشور

رئيس جشنواره نوآوري و كسب و كار خواجه نصير به عنوان اولين سخنران كليدي به تبيين اهداف دانشگاه از برگزاري اينوكاپ و دستاورهاي جشنواره نوآوري و كسب وكار پرداخت. وي از پذيرش 137 اثر در دو بخش ايده هاي نوآورانه و طرح هاي كسب و كار خبر داد و 10 تيم برگزيده مرحله نهايي را طرح ها و ايده هايي ذكر كرد كه از دو مرحله داوري پايش كيفي و امكان سنجي عملياتي با موفقيت عبور كرده اند.

مهندس حامد ابراهيمي ترويج كارآفريني و توانمندسازي تيم هاي شركت كننده در جشنواره را دو هدف دانشگاه در بحث فرهنگ سازي نوآوري عنوان كرد و اعلام نمود در اين راستا دو دوره آموزشي مقدماتي، شش كارگاه تخصصي در حوزه مديريت كسب و كار و يك رويداد اينوكافه در حوزه شبكه سازي زيست بوم كارآفريني در جشنواره برگزار شده است.

مدير مركز رشد دانشگاه خواجه نصير با ذكر بخشي از مقدمه كتاب جامعه هاي استارتاپي، شبكه سازي و تسهيل ايجاد شبكه هاي ارتباطي كسب و كارهاي نوپا در زيست بوم كارآفريني را از عناصر با اهميت امروز اين زيست بوم دانست و با بيان نقشه راه توسعه كسب و كارهاي دانش بنيان در دانشگاه به هدفگذاري دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي براي تاسيس صندوق پژوهش و فناوري، برج فناوري و تاسيس پارك علم و فناوري تخصصي نصير در آينده اشاره نمود.

فضاي كارآفريني كشور ظرفيت چندبرابر شدن را دارد

 دكتر بهزاد سلطاني دومين سخنران اين مراسم بود. وي با اشاره به تجربيات سالهاي گذشته، برگزاري گسترده رويدادهاي مختلف در فضاي امروز كارآفريني و نوآوري كشور را بسيار مطلوب دانست و پيش بيني كرد در آينده اين برنامه ها بسيار بيشتر از حال حاضر خواهد شد و اين ظرفيت در كشور وجود دارد.

رئيس صندوق نوآوري و شكوفايي با اشاره به سياستها و وظايف صندوق، توزيع حمايتهاي مالي را كاركرد صندوق ندانست و با اشاره به قوانين و ساختار مالي، وظيفه اصلي صندوق را توانمندسازي و حمايت از شركتهاي دانش بنيان ذكر نمود. امكان برگزاري رويدادهاي نوآوري، ليزينگ فروش محصولات دانش بنيان، خريد دفاتر كاري و ارائه تسهيلات مالي ارزان قيمت به شركتهاي دانش بنيان از جمله خدماتي است كه در حال حاضر صندوق نوآوري و شكوفايي ارائه مي كند. دكتر سلطاني در پايان به دانشجويان توصيه كرد در رويدادهاي كارآفريني شركت كرده و از اين طريق با كسب تجربه و رفع نواقص براي آينده كاري خود از اكنون برنامه ريزي كنند چراكه بيرون از دانشگاه فرصت استخدامي در انتظار آنها نيست.

اعلام برترين ها و تقدير از آنها

در پايان با اعلام نتايج كميته داوران برترين تيمهاي جشنواره به شرح زير اعلام شده و مورد تقدير قرار گرفتند.

ارزش آفرين برتر شركتهاي مركز رشد

ابتدا از شركت تحليلگر هدايت سامانه به عنوان برترين شركت مركز رشد دانشگاه در سال 95 در حوزه توسعه اقتصادي و فروش محصولات تقدير شد.

برترين ها در بخش ايده هاي نوآورانه

      2 - رتبه دوم به تيم فناوري فرآوري و كلس با ايده ساخت سامانه كشت ريزجلبك تعلق گرفت.

              3- رتبه سوم به تيم سپهر نصير با ايده بازيابي انرژي مازاد شبكه هاي آبرساني تعلق كرفت.

                تيم پهباد پيل نصير با ايده ساخت كوادكوپتر با پيل سوختي هيدروژني در اين بخش شايسته تقدير اعلام شد.

برترين ها در بخش طرح هاي كسب و كار

               3- رتبه سوم به تيم پايدار بتن توانمند با طرح ساخت درپوش ضدسرقت منهول اختصاص يافت.

              3- رتبه سوم به تيم آخرين نفس با طرح توليد افزودني كرم ضدآفتاب اختصاص يافت.

                تيم ناميك با طرح ربات زيرسطحي هوشمند با عملگرهاي دوار در اين بخش شايسته تقدير اعلام شد.

لازم به ذكر است به دليل ملاحظات كميته داوران در تعيين سطح كيفي براي انتخاب آثار برتر جشنواره ، هيچ يك از تيمها موفق به كسب رتبه اول در قسمت ايده هاي نوآورانه و رتبه اول و دوم در قسمت طرح هاي كسب و كار نشدند.

 

 

 

تاریخ:
1395/12/18
تعداد بازدید:
772
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الكترونيكي شما
شماره تلفن
توضيحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
كد امنيت
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.