۱۴۰۳ جمعه ۱۰ فروردين
جايزه ملي برخط نصير به فعالان آموزش الكترونيكي اهدا مي شود
دبير سيزدهمين كنفرانس ملي ياددهي و يادگيري الكترونيكي گفت : در اين كنفرانس جايزه ملي برخط نصير براي اولين بار به فعالان حوزه آموزش الكترونيكي اهدا مي شود.
دبير سيزدهمين كنفرانس ملي ياددهي و يادگيري الكترونيكي گفت : در اين كنفرانس جايزه ملي برخط نصير براي اولين بار به فعالان حوزه آموزش الكترونيكي اهدا مي شود.
به گزارش روابط همومي؛ به نقل از ايرنا، دكتر محمد هادي زاهدي روز چهارشنبه اول اسفند ماه در سيزدهمين كنفرانس ملي ياددهي و يادگيري الكترونيكي اظهار داشت: جايزه ملي برخط نصير به سه گروه شامل افراد تاثيرگذار، شركت هاي پيشگام و مراكز آموزشي سرآمد در حوزه آموزش الكترونيكي تقديم مي شود.
وي هدف از برگزاري اين كنفرانس دو روزه را توجه به موضوعاتي همچون نقش محتواي الكترونيكي در حوزه كسب و كار، كارآفريني، بهداشت، سلامت جامعه و عدالت آموزشي عنوان كرد.
دبير هفتمين كنفرانس بين المللي آموزش الكترونيكي تصريح كرد: اين كنفرانس علاوه بر دريافت مقالات و دستاوردهاي علمي محققان در داخل و خارج از كشور دو رويكرد دريافت تجربه و طرح مساله را نيز مورد توجه قرار داده است.
زاهدي بيان داشت:اين كنفرانس انتقال تجربيات موفق و حتي ناموفق در حوزه آموزش الكترونيكي را دنبال مي كند و همچنين از محققان خواسته شد تا مسائل پيش روي جامعه در اين حوزه را در اختيار اين رويداد علمي قرار دهند.
وي ادامه داد: تاكيد اين كنفرانس بر شكل گيري شبكه اي بوده تا بتواند زنجيره دانشگاه، كسب و كار، بازار و يادگيري الكترونيكي را به هم وصل كند و تمامي نشست ها به گونه اي برنامه ريزي شده كه علاوه بر مقالات علمي، نظرات شركت هاي استارتاپي و متقاضيان بازار كار را هم داشته باشيم.
دبير كميته علمي سيزدهمين كنفرانس ملي ياددهي و يادگيري الكترونيكي نيز در سخناني گفت: امروزه عصر ارتباطات بيش از آنكه در فضاي واقعي جريان داشته باشد در فضاي مجازي و شبكه هاي اجتماعي شكل گرفته و اين عصر موجب تعاملات در ارتباطات انساني به صورت همه جانبه شده است.
كمال عقيق بيان داشت: بر اين اساس كنفرانس آموزش الكترونيكي در مدت 12 دوره برگزاري تلاش كرده تا به محتواي آموزشي، مديريت و تصميم گيري، اخلاقي و معنوي و فرهنگي و ارتباطي در حوزه آموزش الكترونيكي بپردازد.
وي ادامه داد: در سال هاي اول برگزاري كنفرانس به دنبال طرح مساله بوديم اما اكنون به دنبال اين هستيم كه آموزش الكترونيكي را به دنيا صادر كنيم و كارآفرين باشيم و بخشي از اقتصاد بين المللي را به دست آوريم.
دبير كميته علمي كنفرانس ملي آموزش الكترونيكي با بيان اينكه در دوره هاي گذشته تلاش شده بسياري از موضوعات يادگيري الكترونيكي كاربردي شود، تصريح كرد:در اين دوره با همكاري اعضاي هيات علمي دانشگاه ها و پژوهشگران سعي كرديم نگاه عميق تري به مديريت محتوا و رابطه آن با رويكرد علمي و دانش محور داشته باشيم.
عقيق محورهاي اين كنفرانس را شامل علم و هنر يادگيري، فناوري هاي نوين در يادگيري الكترونيكي، نقش يادگيري الكترونيكي در توسعه اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي و نقش يادگيري الكترونيكي در همكاري هاي بين المللي عنوان كرد و گفت:در مجموع 205 مقاله دريافت كرديم كه 28 مقاله براي سخنراني، 29 مقاله به عنوان پوستر و 15 مقاله براي ارائه به صورت الكترونيكي پذيرفته شده است.
وي يادآور شد:داوران بين المللي اين كنفرانس 19 نفر و داوران داخلي 32 نفر بوده اند و 44 نفر نيز اعضاي كميته علمي را تشكيل مي دهند و اين كنفرانس مذاكرات زيادي با وزارت آموزش و پرورش، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، سازمان فني و حرفه اي، معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري و ستاد فناوري هاي نرم و هويت ساز براي كاربردي كردن مطالب ارائه شده در كنفرانس داشته است.
در اين همايش دو روزه كه هفتمين دوره بين المللي خود را تجربه مي كند، نشست هاي تخصصي با موضوع نقش يادگيري و محتواي الكترونيكي در علوم پزشكي و سلامت ديجيتال، نقش يادگيري و محتواي الكترونيكي در آموزش زبان، نقش يادگيري و محتواي الكترونيكي در تحول بنيادين آموزش و پرورش و نقش محتواي الكترونيكي در توسعه كسب و كار، كار آفريني و مهارت افزايي برگزار مي‌شود.
برگزاري كارگاه آموزشي با موضوع طراحي دوره برخط و برگزاري مجمع ساليانه يادگيري الكترونيكي از ديگر برنامه هاي اين همايش دو روزه است. 
تاریخ:
1397/12/07
تعداد بازدید:
314
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الكترونيكي شما
شماره تلفن
توضيحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
كد امنيت
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.