۱۴۰۳ جمعه ۱۰ فروردين
6 طرح برتر جشنواره اينوكاپ معرفي و تقدير شدند
در اختتاميه جشنواره ملي نوآوري و كسب و كار دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسي 6 طرح برتر انتخاب و تقدير شدند.
در اختتاميه جشنواره ملي نوآوري و كسب و كار دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسي 6 طرح برتر انتخاب و تقدير شدند.

به گزارش روايط عمومي؛ به نقل از ايسنا، اختتاميه دومين جشنواره نوآوري و كسب و كار خواجه نصير (اينوكاپ 2018) كه به همت مركز رشد واحدهاي فناور اين دانشگاه و با حمايت معاونت علمي و فناوري رياست‌جمهوري از 15 آذرماه امسال آغاز به كار كرده بود، 13 اسفند ماه در حالي برگزار شد كه ضمن آن صاحبان 6 طرح كسب و كار و 5 ايده تجاري جهت ارائه به سرمايه‌گذاران در محل آمفي‌تئاتر اين مركز حضور يافتند.

سيدحسن حاجي‌اكبري، دبير جشنواره اينوكاپ خواجه نصير، ايده اوليه برگزاري اين رويداد را فرهنگ‌سازي كارآفريني در دانشگاه صنعتي خواجه نصير الدين طوسي عنوان كرد و افزود: با توجه به اين موضوع فعاليت‌هاي اين جشنواره تنها به مسابقه محدود نشده و دو بخش آموزش و توانمندسازي و سرمايه‌گذاري و شبكه‌سازي را نيز شامل مي‌شود.

وي با بيان اينكه برخي برنامه‌هاي آموزشي اين جشنواره برگزاري كارگاه‌هاي تخصصي كسب و كارهاي نوپا و نمايش 5 فيلم از مجموعه مستندهاي كارستان بوده است، ادامه داد: بخش ديگر اين جشنواره مسابقه اينوكاپ 2018 بود كه اختتاميه آن در روز 13 اسفند ماه برگزار شد.

اين دانشجوي سابق دانشكده مكانيك دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي دو بخش اصلي مسابقه را ايده‌هاي نوآورانه و طرح‌هاي كسب و كار اعلام كرد و توضيح داد: به منظور دريافت آثار در اين دو بخش سايت innocup.ir فعال شد و فرم‌هاي پذيرش آثار در آن قرار گرفت.

حاج‌اكبري با بيان اينكه تعداد 190 فرم در سايت جشنواره ثبت شده است، از برگزيده شدن 35 طرح از مرحله نخست داوري و انتخاب نهايي 11 طرح در مرحله دوم آن خبر داد و اظهار كرد: مرحله سوم داوري امروز ضمن ارائه صاحبان طرح به سرمايه‌گذاران انجام شده و در هر بخش مسابقه سه طرح برگزيده و تقدير خواهند شد.

وي در سخناني ارزش‌آفرين بودن اين جشنواره را مهم دانست و تشريح كرد: بخشي از اين ارزش، ارزش معنوي طرح و بخش ديگر آن ارائه به سرمايه‌گذار و توليد ارزش افزوده است.

دبير جشنواره ملي نوآوري و كسب و كار خواجه نصير سپس به وجه تمايز دو بخش ايده‌هاي نوآورانه و طرح‌هاي كسب و كار پرداخت و گفت: بخش ايده‌ها انتزاعي و بيشتر ناظر بر طرح ذهني صاحب ايده است. اين در حالي است كه در بخش طرح كسب و كار انتظار داشتيم كه نمونه اوليه محصول ارائه شود.

به گزارش روابط عمومي، خروجي نهايي دومين جشنواره ملي نوآوري و كسب و كار خواجه نصير طرح‌هاي برتري است كه ضمن برخورداري از خدمات حمايتي مركز رشد دانشگاه و ساير نهادهاي حامي از امكان سرمايه‌گذاري صندوق‌هاي خطرپذير و ساير سرمايه‌گذاران به منظور تجاري شدن طرح و توليد محصول بهره‌مند خواهند شد. جوايز اين جشنواره شامل هداياي نقدي، اولويت‌بخشي و امكان استقرار در مركز رشد، ارائه خدمات پشتيباني و تجاري‌سازي محصول، مشاوره و آماده‌سازي جذب سرمايه‌گذاران براي سه تيم منتخب هر بخش است.

از ميان تيم‌هاي راه يافته به مرحله پاياني اينوكاپ 2018، تيم‌هاي روما؛ ربات مانكن (رباتيك اجتماعي)، لوكالين (گردشگري) و نانو اف‌ام‌سي (نانوفناوري و بايوفناوري) در بخش ايده‌هاي نوآورانه و تيم‌هاي گيم هرمس (گيمينگ، خدمات تحت وب)، توانياب (سلامت ـ بيومكاترونيك) و سلام سالاد (فروش كالا تحت وب) در بخش طرح‌هاي كسب و كار به عنوان تيم برگزيده معرفي و تقدير شدند.

تاریخ:
1396/12/19
تعداد بازدید:
744
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:4 تعداد کل امتیازها:1
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الكترونيكي شما
شماره تلفن
توضيحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
كد امنيت
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.